Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Boels Rental trots op nieuwe wereldtitel

Maandag 17 oktober 2016

Women - Bij Boels Rental is de tweede wereldtitel binnen een week met trots ontvangen. Het verhuurbedrijf zag eerst het Boels-Dolmans Cycling Team de wereldtitel behalen op de ploegentijdrit, zaterdag stuntte Amalie Dideriksen met het binnen halen van de wereldtitel bij de elite-vrouwen.

Yvo Hoppers, Corporate Marketing & Communications Manager bij Boels Rental: “Amalie Dideriksen heeft de absolute drive om te winnen, evenals haar ploeggenotes van het Boels-Dolmans Cycling Team. Die instelling, waar we bij Boels grote waardering voor hebben, is een inspirerende en onmisbare eigenschap in de topsport. Met dit resultaat laat Amalie zien dat ze van grote waarde is voor het Boels-Dolmans Cycling Team. Dat zij nu de wereldtitel pakt laat zien dat onze ploeg ook in de breedte zeer sterk is, daarmee brengen we de ploeg naar een nóg hoger niveau.”

Uitdaging

De gouden medaille en de eerder deze week behaalde gouden en zilveren medaille in respectievelijk de ploegentijdrit en individuele tijdrit waren de nieuwe toevoegingen in een lange reeks van overwinningen dit seizoen. Een seizoen waarin het Boels-Dolmans Cycling Team zich presenteerde als een van de sterkste en meest dominante ploegen in het internationale dameswielrennen. Yvo Hoppers: “De beste willen zijn en daar alles voor doen, is een drive die ons verhuurbedrijf zeer aanspreekt. De prestaties die het Boels-Dolmans Cycling Team heeft geleverd tijdens de WK Wielrennen in Qatar stemmen ons zeer tevreden, mede omdat de weersomstandigheden een extra uitdaging vormden voor de rensters. De uitdaging aangaan is echter typisch Boels. Dat de rensters de handschoen hebben opgepakt en de hoge temperaturen hebben getrotseerd, maakt ons dan ook extra trots.”

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl