Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Verhoeven naar MijnBad-Liv/Giant

Vrijdag 11 november 2016

Offroad -  Mountainbiker Roel Verhoeven sluit per 1 januari 2017 aan bij het Mijn BAD – Liv/Giant Offroad Team. Hij wil zich bij het team verder ontwikkelen als specialist op de marathon en meerdaagse wedstrijden.

Verhoeven werd in 2015 Nederlands kampioen marathon bij de amateurs. Een overstap naar de elite volgde en daar eindigde hij dit jaar direct als negende op datzelfde NK. Onlangs plaatste Verhoeven zich in het Spaanse Girona voor de WK marathon van 2017 en werd hij overall winnaar in de belangrijkste Nederlands marathon serie, de Sforz Cup.

‘Bijdragen aan zijn ambitie’

Bij MijnBAD – Liv/Giant wordt Verhoeven een teamgenoot van een andere specialist op de lange afstand, tweevoudig Nederlands kampioen marathon en olympiër Bas Peters. “Bas zal Roel vast en zeker nog dingen bij kunnen brengen”, aldus teammanager Jan Weevers. “Wij zijn in ieder geval blij met de komst van Roel. Hij is ambitieus en heeft uitdagende doelen gesteld. Daar houden we van en dragen we graag aan bij!” Voor het team met specialisten op zowel de mountainbike als de crossfiets rijden onder meer ook Annemarie Worst, Marc Bouwmeester en Manon Bakker.

 



Eerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl