Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Kelderman richt zich op Giro en Vuelta

Donderdag 05 januari 2017

Elite men - Wilco Kelderman richt zich in 2017 op twee grote ronden: de Giro en de Vuelta. Daarbuiten is ook de Tour de Romandië een doel.

"Ik denk dat we een mooi klassementsteam hebben met buiten mezelf ook Tom Dumoulin en Warren Barguil en enkele sterke helpers. Hopelijk kunnen we elkaar helpen om mooie prestaties neer te zetten in de grote ronden." Kelderman begint het seizoen in de Tour Down Under en heeft ook de Strade Bianche, de Tirreno, de Ronde van het Baskenland, de Amstel Gold Race, de Waalse Pijl en de Ronde van Polen op zijn programma staan buiten zijn hoofddoelen. "Ik hoop me in 2017 opnieuw te tonen. In de Giro start ik aan de zijde van Tom Dumoulin, ik denk dan niet in termen als kopmannen en knechten. Ik denk dat we elkaar sterker kunnen maken in zo'n ronde. Het zou mooi zijn als we daar als team sterk presteren en dat ik een hoog niveau weet te halen."

Dumoulin sloot de Tour niet helemaal uit. "De Giro is mijn hoofddoel dit jaar. Maar over het vervolg van het seizoen beslissen we na de Tour de Suisse."

Foto: © Sportfoto

 



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl