Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Welling kiest met Vlasman Team voor vertrouwd concept

Zaterdag 11 februari 2017

Elite men - Ton Welling keert dit seizoen terug met een baan/wegploeg in het peloton. Met Vlasman als hoofdsponsor gaat dit team als landelijke sponsorselectie de weg op. De ploeg presenteerde zich vrijdag vol ambities.

Welling koos voor een vertrouwd concept, je kunt de ploeg gerust als opvolger van teams als Ubbink en Koga zien. De laatste sponsor stapte met Welling over naar het SEG Racing Team, waar hij zich nooit helemaal thuis voelde. Zijn vertrouwde sponsor Vlasman zorgt dat hij - en natuurlijk zijn vertrouwde assistent Wil Vink - weer op pad gaan met een eigen team. Beide partijen zijn een termijn van drie seizoenen overeen gekomen. De ploeg geeft ruim baan aan de ambities van pistiers in de ploeg en kiest voor een voornamelijk Nederlands wegprogramma. Welling geeft een aantal renners een eerste of nieuwe kans, maar kan ook op veel vertrouwde namen terug vallen. Renners als Michale Vingerling, Roy Eefting, Jasper Bovenhuis en vooral Wim Stroetinga staan bij voorbaat al garant voor een aanwezige rol van het al zo opvallende geel van Vlasman. Maar ook van een talent als Bas Ottevanger wordt veel verwacht.

De ploeg bestaat uit: Robert Bovenhuis, Ricardo  van Dongen, Michael Vingerling, Kelvin van den Dool, Beau Duvigneau, Melvin van Zijl, Robin Wennekes, Gino Vierhouten, Bas Ottevanger, Robin Lowik, Roy Eefting, Jasper Bovenhuis, Wim Stroetinga

Foto: © Vlasman Cycling Team

 



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl