Kijk ook eens op

Volg onsDestil-Piels heerst in Houtse Linies

Zondag 19 maart 2017

Elite men - Destil-Piels kon zich zaterdag niet in de strijd om de podiumplaatsen mengen in de Ronde van Groningen, maar nam knap revanche in de Omloop van de Houtse Linies door het hele podium te vullen.

Twan Brusselman won voor Dion Beukeboom en Tim Kerkhof. De drie maakten deel uit van een kopgroep van vijf (met ook Benjamin Verraes en Robbert de Greef) en trokken vervolgens knap de podiumplekken naar zich toe. Eerst zette Brusselman een solo in, waarbij hij later gezelschap kreeg van ploeggenoot Beukeboom. In de sprint van twee bleek de Brabander rapper dan zijn ploeggenoot, die vorige week de Ronde van Zuid-Holland won. Kerkhof maakte het succes compleet door naar de derde stek te sprinten.

Omloop van de Houtse Linies:

1. Twan Brusselman (Destil-Piels) 169 km in 4.03.29, 2. Dion Beukeboom (Destil-Piels) 0.01, 3. Tim Kerkhof (Destil-Piels) 1.40, 4. Benjamin Verraes (Bel/VDM), 5. Robbert de Greef (Baby-Dump) 1.46, 6. Matthijs Paasschens (Soenens CT), 7. Koos Jeroen Kers (Baby-Dump), 8. Jim Lindenburg (Metec-TKH), 9. Jasper Bovenhuis (Vlasman), 10. Bas van der Kooij (Destil-Piels)

Foto: © John Kuijsters

 Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl