Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Mitchell Cornelisse weg bij Delta Cycling

Donderdag 23 maart 2017

Elite men - De wegen van Mitchell Cornelisse en Delta Cycling Rotterdam scheiden per direct. De renner kampt met een blessure aan zijn been.

"Cornelisse kampt al lange tijd met een probleem aan zijn linkerbeen waar hij momenteel verder voor onderzocht wordt. Dit slepende ongemak gaf gebrek aan het vertrouwen en motivatie, beiden nodig om als renner het uiterste uit jezelf te halen,” verklaart Teammanager Jim van den Berg.

 “We hebben Mitchell in zijn zoektocht veel ruimte en mogelijkheden geboden in de hoop hem op die manier voldoende te faciliteren en motiveren. Gelukkig is de oorzaak van het lichamelijk ongemak inmiddels duidelijker. Toch kunnen we op dit moment niet genoeg voor elkaar betekenen. Daarom is in overleg besloten om de samenwerking per direct te beëindigen. Zo krijgt Mitchell ruimte om aan zijn herstel te werken. Wij wensen Mitchell daarbij het allerbeste.” 

Mitchell Cornelisse: “Ik vind het jammer dat we nu afscheid moeten nemen, maar het is niet anders. Delta Cycling heeft mij in de afgelopen periode enorm gesteund en gemotiveerd. Het was een fijne ploeg voor mij en ik ben dankbaar voor hun support.  Ik zal een paar stappen terug moeten doen om uiteindelijk weer vooruit te komen.  Ik ga me nu richten op herstel en hoop op deze manier de juiste motivatie weer te vinden die nodig is als renner”.



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl