Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Nederlands kampioenes met oranje naar HAT

Dinsdag 04 april 2017

Women - Nederlands kampioenes Anouska Koster (weg) en Annemiek van Vleuten (tijdrijden) rijden vanaf morgen met een selectie van de KNWU in de Healthy Ageing Tour (HAT).

Hun eigen teams Orica-Scott en WM3 hadden de wedstrijd niet op het programma staan. Koster vindt ook haar ploeggenotes Yara Kastelijn en Riejanne Markus terug in de selectie voor de Healthy Ageing Tour. Ook Roxane Knetemann (FDJ) en Maaike Boogaard vinden een plek in de selectie, die begeleid wordt door talent coach Loes Gunnewijk van de KNWU.

Thorwald Veneberg, die als bondscoach verantwoordelijk is voor de samenstelling van de ploeg, zegt blij te zijn als KNWU in een behoefte te kunnen voorzien. “Deze rensters hebben bij ons aangegeven deze vijfdaagse etappewedstrijd te willen rijden. Op het moment dat hun ploeg andere keuzes maakt in het wedstrijdprogramma, kunnen wij als bond dit prima faciliteren. Bovendien hebben we enkele jonge rensters – als Maaike Boogaard en Yara Kastelijn – mee die we in het kader van de talentontwikkeling kunnen ondersteunen."

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl