Centric Topcompetitie krijgt vervolg in Borsele

Woensdag 19 april 2017

Women - Ruim een maand na de openingswedstrijd in Drenthe (Drentse 8) krijgt de Centric Topcompetitie voor vrouwen een vervolg in de Omloop van Borsele. Komende zaterdag strijken daar de nodige topploegen neer. Zo zijn van eigen bodem WM3 Pro Cycling en Parkhotel Valkenburg-Destil present.

Ook de UCI-teams van Hitec, Lensworld-Kuota, BTC City Ljubljana, Bizkaia-Durango, Lares-Waowdeals, NCC-Kuota-Torelli en Drops zijn present. Net als de Britse nationale ploeg en de Nederlandse clubs TWC De Kempen, Adelaar Ladies Team, WV Breda,NWV Groningen, Jan van Arckel, Team Drenthe, Maaslandster-Veris, Kleur op Maat BNS, Jos Feron Ladies/Zeeuws Vlaanderen, Swabo Ladies, Equano, Jonge renner, Isorex, WTN, Restore en Regioteam Noord-Holland.

Start en finish zijn voorzien aan de Kuipersdijk in 's-Heerenhoek. In totaal krijgen de rensters 136,8 kilometer voor de wielen. Eerst vier grote ronden van 24 kilometer en vervolgens vier slotomlopen van tien kilometer. De start is om 14.30 uur voorzien. De finish wordt verwacht omstreeks 17.55 uur.

Foto: © SportfotoEerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl