Kijk ook eens op

Volg onsOpleidingsteams Sunweb, BMC en Lotto-Soudal in OT

Vrijdag 21 april 2017

Elite men - Olympia's Tour mag dit jaar de opleidingsploegen van BMC, Sunweb en Lotto-Soudal aan het vertrek verwachten. Zij nemen het van 5 tot en met 10 september op tegen veertien ploegen van Nederlandse bodem. De organisatie verwacht de komende periode nog enkele nationale selecties aan het deelnemersveld toe te kunnen voegen.

Koersdirecteur Thijs Rondhuis is blij met de toezegging van deze opleidingsteams van de sterkste teams van de wereld. "Met de toevoeging van nog enkele sterke nationale ploegen weten we ons er in september van verzekerd dat we de grootste talenten onder 23 jaar aan het vertrek hebben. Met ook nog eens de sterkste Nederlandse continentale teams en clubploegen is een mooie strijd te verwachten voor de eindzege. En maken we onze ambitie waar om - in de aanloop naar het wereldkampioenschap in Bergen - als oudste rittenkoers van Nederland ruim baan te geven aan de wielertalenten van morgen."

Eerder werden al de continentale formaties Destil-Piels, SEG Racing Academy ,Metec-TKH, Baby-Dump,Delta Cycling Team en Monkey Town CT en het landelijke sponsorteam Vlasman Cycling Team gecontracteerd. De vijf clubteams die afgelopen jaar mee deden, keren terug naar de ronde: TWC Het Snelle Wiel, Sensa Kanjers voor Kanjers, Wielerploeg Groot-Amsterdam, WV De Jonge Renner en Westland Wil Vooruit. Daar worden komend jaar de NWV Groningen en WV De IJsselstreek aan toe gevoegd.

Foto: © SportfotoEerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl