Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Wielerronde van Abbenbroek verhuist naar 8 juli

Zondag 30 april 2017

National - De Wielerronde van Abbenbroek is verhuisd van het eerste weekend van september naar de tweede zaterdag in juli en zal het dan moeten stellen zonder de elite/beloften.

De organisatie van het wielerweekend van Abbenbroek liet weten dat er een te grote belasting op de vrijwilligers, die twee lange dagen in de weer waren en ook in de Ronde van Zuidland actief zijn, werd gelegd. Daarnaast was het lastig om een representatief deelnemersveld in diverse categorieën aan de start te krijgen omdat er steeds meer klassiekers in de eerste week van september worden georganiseerd. De renners/sters moeten dan voor hun team rijden.

De Ronde van Abbenbroek zal op zaterdag 8 juli om 10.30 uur worden geopend met een gecombineerde wedstrijd voor junioren/amateurs/sportklasse. Om 12.00 uur starten de vrouwen en om 14.00 uur de Dikke Banden Race. De dag wordt afgesloten met de befaamde koppeltijdrit. Jaarlijks strijden zo’n 300 koppels in diverse categorieën om de overwinning. Inschrijven kan via de site www.wielerrondevanabbenbroek.nl

 

 Eerder...

National Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl