Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Minnaard en Eenkhoorn 1 en 2 in Rhone Alpes

Zaterdag 06 mei 2017

Elite men - Marco Minnaard heeft de Rhône Alpes Iseres Tour gewonnen. Zijn zege kwam in de slotetappe niet meer in gevaar.

Pascal Eenkhoorn (BMC Development Team) werd tweede en beste jongere in deze etappekoers. Justin Oien won de laatste rit.

Marco Minnaard:  "Het begin van de etappe verliep ideaal. De gevaarlijkste renner in de ontsnapping volgde op meer dan 8 minuten in het algemene klassement. De vluchters namen ook de tussenspurten voor hun rekening, dus de ploeg moest daarachter enkel controleren. Dat hebben mijn ploegmaats voorbeeldig gedaan tot aan de laatste beklimming waar de aanvallen begonnen. In de finale van de etappe konden we alles goed controleren tot aan de streep."

"Ik had even schrik voor eventuele gaten aan de finish, maar toen de officiële bevestiging van mijn eindoverwinning kwam voelde ik me fantastisch! De ploeg heeft zich 200% gegeven voor mij. Dat bezorgt me een ongelooflijk gevoel. Ik ben niet gewoon om te winnen, en ik durfde nooit dromen van een eindzege in een etappewedstrijd."

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl