Kijk ook eens op

Volg onsEerste teams Ster ZLM Toer vastgelegd

Dinsdag 16 mei 2017

Elite men - class="MsoNoSpacing" style="text-align: justify;">De World Tour formatie LottoNL-Jumbo en het pro continentale team Roompot-Nederlandse loterij komen ook dit jaar beiden aan de start in de Ster ZLM Toer – GP Jan van Heeswijk.

Daarmee zijn de twee grootste Nederlandse wielerploegen aanwezig in de vijfdaagse etappekoers op Nederlandse en Belgische bodem. Ook de Belgische pro continentale teams Wanty-Groupe Gobert, Sport Vlaanderen-Baloise, Veranda’s Willems-Crelan en WB Veranclassic-Aqua Protect staan op de startlijst.

“Natuurlijk lijkt het voor mensen een vanzelfsprekendheid dat de twee beste Nederlandse ploegen starten in een koers op eigen bodem. Zo is het echter niet, want met veel internationale koersen op de kalender, is er voor ons ook flink wat concurrentie”, aldus Ster ZLM Toer voorzitter Anton Ganzeboom. “Wij zijn dan ook blij dat zij er weer bij zijn, evenals de sterke ploegen uit België. Een team als Sport Vlaanderen-Baloise heeft in onze koers al vaker laten zien dat zij verrassend uit de hoek kunnen komen.” Ook Destil-Piels, Baby-Dump en Metec-TKH ontvingen een invitatie.

Foto: © SportfotoEerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl