Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Van der Burg wint Klimomloop (Clubcompetitie)

Zondag 02 juli 2017

Women - De Klimomloop van Ulestraeten is gewonnen door Nancy van der Burg. Zij sprong in de slotfase weg uit een kopgroep van vijf.

De renster van Jos Feron Lady Force kreeg ploeggenote Dani Christmas als derde mee op het podium. Nina Buysman eindigde als tweede. Jos Feron Lady Force wist zich in de eigen regio zo goed te tonen met twee rensters op het podium. 

De leiding in de Centric Clubcompetitie voor vrouwen blijft in handen van Lorena Wiebes. Deze juniore kan de individuele eindzege volgens eigen berekening niet meer ontgaan. Wiebes werd achtste, nadat ze zag dat concurrente Marjolein van 't Geloof snel in moeilijkheden kwam. in de sprint om de zevende plek troefde Melanie Klement (Adelaar) haar af, maar Wiebes veroverde genoeg punten om de leiding stevig in handen te nemen. Bij de teams is de spanning juist helemaal terug. De Kannibaal moet in Ureterp nog aan de bak om Jan van Arckel alsnog van de winst te houden.

1. Nancy van der Burg (Jos Feron/Zeeuws Vlaanderen), 2. Nina Buysman (N-Holland) 3. Dani Christmas (Gbr/Jos Feron/Zeeuws Vlaanderen), 4. Julie van de Velde (Bel/Balen) 5. Henrietta Colborne (Swabo), 6. Sylvie Boermans (Jan van Arckel), 7. Melanie Klement (Adelaar Ladies), 8. Lorena Wiebes (Swabo), 9. Kirsten Peetom (Maaslandster) 10. Minke Bakker (Restore)

Foto: ©Jos Feron Lady Force

STANDEN



Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl