Kijk ook eens op

Volg onsWippert wil sterk tweede deel seizoen starten op EK

Zondag 06 augustus 2017

Elite men - Wouter Wippert wil vanaf nu laten zien waar hij toe in staat is. Zijn aflopende contract bij Cannondale-Drapac noopt hem daar toe, maar het is ook eergevoel dat hem drijft.

"De komende maanden zijn belangrijk voor mij. Ik ben ziek geworden in januari en heb voor mijn gevoel vervolgens een heel voorjaar achter de feiten aangereden. Voor mezelf wordt het nu tijd om te laten zien wat ik in huis heb en dat is ook belangrijk omdat ik aan het einde van het jaar einde contract ben bij Drapac-Cannonale. Ik heb wel uitzicht op een contract voor 2018, maar resultaten helpen altijd om ook echt rond te komen. Een EK is een mooi podium om je te laten zien.”

”Ons strijdplan moet nog gemaakt worden, maar ik hoop voor eigen kans te mogen sprinten. Samen met Moreno Hofland ben ik de snelle man in de selectie. Je gaat dan voor een korte klassering. Winnen zou het mooist zijn, maar ik hoop op een medaille. Er zijn meer landen die op een sprint zullen gokken -waaronder de Italianen met Viviani – hopelijk kunnen we met z’n allen de wedstrijd controleren zodat we aan het eind sprinten voor de medailles.”  

Foto: © SportfotoEerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl