Sabrina Stultiens naar WM3

Maandag 21 augustus 2017

Women - Sabrina Stultiens rijdt in 2018 voor WM3 Pro Cycling. Daarmee heeft de ploeg van Marianne Vos een eerste aanwinst gepresenteerd voor het komende seizoen.

Het team raakt Kasia Niewiadoma kwijt. Vos en Stultiens reden eerder samen bij Rabo-Liv. De Limburgse komt over van Sunweb. Daar kende ze een periode van fysieke tegenslag, maar de afgelopen maanden weet de voormalig Europees beloftenkampioen op de weg en in het veld weer aan te haken bij haar oude niveau.

"Ik heb dit jaar heel veel stappen voorwaarts gezet, mede dankzij de steun van m’n huidige ploeg. Tegelijkertijd voel ik dat er nog meer in zit. Ik zie ernaar uit om bij m’n nieuwe werkgever m’n grenzen te ontdekken en waar mogelijk zelfs te verleggen”, zegt de renster zelf. 

De Limburgse krijgt het komende jaar zo nu en dan een vrije rol in de hoop een aantal klinkende resultaten te boeken. “De winter wordt voor mij belangrijk. Daarin wil ik een goede basis leggen voor het volgende seizoen, zodat ik er al direct sta als het moet. In het bijzonder kijk ik uit naar de kortere etappekoersen, zoals de Emakumeen Bira die in 2018 terugkeert in de WorldTour”, zegt Sabrina Stultiens.

Foto: © Sportfoto

 


Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl