UCI-vrouwenploeg Parkhotel zelfstandig verder

Maandag 02 oktober 2017

Women - Het leidde vorige week tot wat verwarring: twee persberichten verschenen er over de voortgang van het Parkhotel Valkenburg-team. Raymond Rol geeft duidelijkheid: de UCI-vrouwenploeg gaat zelfstandig verder en verlaat daarmee de Promoting Talents-paraplu waaronder men met Destil was onder gebracht.

Europees kampioene junior-vrouwen Lorena Wiebes, maar ook leeftijdsgenoten Marit Raaijmakers en Anne de Ruiter komen uit voor het team. Verder rijden voor de ploeg van Raymond Rol: Chanella Stougje, Natalie van Gogh, Esther van Veen, Nina Buysman, Amy Roberts,  Nancy van der Burg en Anna Solovey. 

Rol vond de samenwerking zoals deze afgelopen jaar bestond verre van ideaal en besloot daarom op eigen kracht verder te gaan. "De ploeg valt verder helaas uit elkaar. Een aantal rensters vindt elders onderdak. Als Destil door gaat met een vrouwenploeg, zal men min of meer opnieuw moeten beginnen. Ik heb de steun van hoofdsponsor Parkhotel Valkenburg - waar ik al lang mee samenwerk - voor het starten van ons eigen UCI-team."

 


Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl