Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

De Kleijn meest succesvolle continentale renner Nederlandse koersen

Maandag 16 oktober 2017

Elite men - Arvid de Kleijn heeft zich de beste Nederlandse continentale renner getoond in 2017 in de Nederlandse UCI-koersen op .1 en .2-niveau. Dat blijkt uit een klassement dat CyclingOnline bijhield en dat na de Tacx Pro Classic kon worden afgesloten.

De Kleijn was daar als dertiende opnieuw de meest succesvolle renner van continentaal niveau, wat ook al het geval was in de Veenendaal-Veenendaal Classic, waar hij achtste werd. De renner van Baby-Dump was bovendien tweede in de Profronde van Noord-Holland, vierde in de Ronde van Overijssel en negende in de Arno Wallaard Memorial. Ook knap was een vijfde plek op het NK voor profs in Montferland, een prestatie die niet meetelde voor dit klassement.

Fabio Jakobsen eindigde als tweede, Jasper de Laat - die een groot deel van het seizoen miste - werd derde. De top 10 zag er als volgt uit: