Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Pech voor Dumoulin in eerste tijdrit van 2018

Zaterdag 24 februari 2018

Elite men - Tom Dumoulin kon zich in de eerste tijdrit in zijn regenboogtrui niet met de zege bemoeien. De Limburger van Sunweb kreeg in de Abu Dhabi Tour pech en moest van fiets wisselen.

Dumoulin gaf nu 31 tellen toe op ritwinnaar Rohan Dennis. Jos van Emden (vierde) en Wilco Kelderman (vijfde) eindigden in de top 5.

Dumoulin baalde als een stekker na afloop: "Ik had een probleem met mijn fiets en moest van fiets wisselen. Natuurlijk ben ik teleurgesteld, ik had de snelste tijd bij het tussenpunt en het gevoel was goed. Ik had het gevoel dat er nog wat in de tank zat bij me, maar na de wissel waren de kansen op een korte klassering verkeken. Ik ga nu mijn best doen om nog een resultaat te behalen op de slotdag."

Ploegleider Sierk Jan de Haan van LottoNL-Jumbo zag Jos van Emden net naast het podium eindigen.  De Fries zei na afloop dat het gezien de omstandigheden geen verkeerde uitslag was. “Er was geen super gevoel bij Jos. De wind kwam van alle kanten, het was warm en hij reed niet de wattages die hij van te voren voor ogen had.”

Foto: © Team Sunweb



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl