Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Roosen en Kruijswijk bljven bij LottoNL-Jumbo

Vrijdag 02 maart 2018

Elite men - Timo Roosen (25) en Steven Kruijswijk (30) fietsen ook de komende jaren voor hun huidige Team LottoNL-Jumbo. Hun eind dit jaar aflopende contracten zijn verlengd tot en met respectievelijk 2020 en 2021.

De bekendmaking volgt op de aankondiging van Jumbo dat de supermarktketen nog minimaal vijf jaar doorgaat als hoofdsponsor van de formatie van manager Richard Plugge.

Kruijswijk had niet de behoefte om de ploeg te verlaten nu hij in de jaren zit dat hij de vruchten plukt van zijn opleiding. “De ploeg heeft de afgelopen jaren een grote ontwikkeling doorgemaakt op het gebied van professionaliteit, begeleiding, vernieuwing en samenwerking. Het grote geheel is echt een team en ik ben blij hier onderdeel van te zijn de komende jaren”, laat de beoogd kopman voor de Tour de France in een reactie weten. “Het commitment van Jumbo geeft vertrouwen en rust. Die stabiliteit straalt af op onze ploeg.”

Hoewel Roosen afgelopen seizoen al tweemaal zegevierde, breken zijn beste jaren naar het zich laat aanzien nu pas aan. “Die overwinningen bewezen dat ik sterker word. Dat is het belangrijkste. Mijn focus ligt op succesvol zijn met Dylan Groenewegen, als zijn lead-out, maar ook op de klassiekers. Dat zijn doelen waaraan we bij Team LottoNL-Jumbo samen werken. Ik heb het er goed naar mijn zin. De begeleiding, het materiaal, alles is in orde. De ploeg verbetert nog elk jaar. We hebben nu weer een stap gezet met voeding. De ploeg is innovatief actief en draait gewoon goed. Dat waren voor mij redenen om bij te tekenen.”

Foto: © Sportfoto/Oscar de Waele

 



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl