Kijk ook eens op

Volg onsLindeman baalt maar tankt vertrouwen voor AGR

Donderdag 12 april 2018

Elite men - De vorm was goed, constateerde Bert-Jan Lindeman na afloop van de Brabantse Pijl, waarin hij één van de smaakmakers was. Zijn optreden werd alleen wat karig beloond.

"Dit is zonde. Erg zonde”, verzuchtte Bert-Jan Lindeman na afloop. “Het gevoel was heel goed en mijn benen super. Ik had gehoopt op een zelfde koersverloop als verleden jaar toen ik hier vijfde werd, maar dat was dit keer niet zo. Jammer dat ik hier geen resultaat behaal, maar ik hoop dit goede gevoel door te trekken naar de Amstel Gold Race. Daar is waar ik voor getraind heb.”

Ploegleider Addy Engels was zeer te spreken over de aanvalslust van Lindeman. “Bert-Jan was erg sterk vandaag. Ik denk zelfs dat hij sterker was dan vorig jaar toen hij vijfde werd. Maar de situatie moet ook meezitten en dat was nu niet zo. Hij heeft een superkoers gereden en dat is ook de manier waarop hij kans heeft om een korte uitslag te rijden. Hij probeerde het nog op de voorlaatste beklimming, maar kon het verschil niet meer maken. Hij heeft er alles aan gedaan en dat is goed om te zien.”

Foto: © Sportfoto

 
 


Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl