Kijk ook eens op

Volg onsRoompot in speciaal shirt voor Amstel Gold Race

Vrijdag 13 april 2018

Elite men - Wielerteam Roompot-Nederlandse Loterij draagt komende zondag tijdens de Amstel Gold Race eenmalig een speciaal shirt met het logo van de Koos Konijn Foundation.

De Nederlandse ploeg vraagt zo aandacht voor gezinnen die het moeilijk hebben en met behulp van de goede doelenorganisatie kunnen genieten van een welverdiende vakantie.

Kopman Pieter Weening is klaar voor de enige Nederlandse wielerklassieker die komend weekend voor de 53ste keer wordt verreden: “Ook als renners dragen wij de Koos Konijn Foundation een warm hart toe. De Amstel Gold Race voelt dit jaar voor ons dan ook extra speciaal met dit unieke shirt om onze schouders.”

Honderden gezinnen gratis op vakantie

De komende jaren zullen diverse Koos Konijn Foundation-huizen geopend worden om gezinnen die te kampen hebben met ziekte of financiële problemen de kans te bieden om gratis op vakantie te gaan. Het eerste huis staat op vakantiepark Weerterbergen. De tweede woning wordt binnenkort gebouwd op vakantiepark Hunzedal en is ontworpen door leerlingen uit Groep 8 van basisschool De Kirreweie uit het Zeeuwse Burgh-Haamstede. Zij wonnen de ontwerpwedstrijd van de Koos Konijn Foundation.

Samenwerking Nationaal Fonds Kinderhulp

Onlangs is de Foundation een samenwerking aangegaan met het Nationaal Fonds Kinderhulp, waardoor nog meer gezinnen van een onbezorgde vakantie kunnen genieten. “Op vakantie gaan is niet voor iedereen vanzelfsprekend”, aldus Bianca Kemner namens de Koos Konijn Foundation. “Ziekte, financiële zorgen of andere tegenslagen kunnen het leven van mensen behoorlijk op zijn kop zetten. Juist dan kan een paar dagen zonder zorgen en samen genieten een welkome afwisseling zijn. Vooral voor kinderen is het erg belangrijk dat zij ook eens met vakantieverhalen terugkomen op school. Het geeft ze het gevoel er ook gewoon bij te horen.”

 

 
 


Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl