Kijk ook eens op

Volg onsSky doet Arno Wallaard Memorial aan

Donderdag 19 april 2018

Elite men - De organisatie van de Arno Wallaard Memorial heeft zaterdag een internationaal veld aan het vertrek in Meerkerk. Maar ook het Britse programma A League Of Their Own van de Engelse televisiezender Sky maakt zijn opwachting in de Arno Wallaard Memorial. 

Beat Cycling Club, Metec-TKH, SEG Racing Academy, Alecto Cycling Team, Delta Cycling Team, MonkeyTown, Destil-Parkhotel, Vlasman, Cibel-Cebon, Hagens Berman, Sunweb DT, Sovac-Natura4Ever, Tarteletto-Isorex, T. Palm, Heizomat-Radnet.de, Team Dauner, Team Lotto-Kern Haus, Team Sauerland, Leopard CYcling, Differdange, Lottou Soudal -23, Jan van Arckel, NWV Groningen, Jonge Renner en VolkerWessles-Merckx zijn de teams die voor de zege gaan strijden in Meerkerk.

Maar er is dus ook op tv-gebied internationale programma dankzij A League of Their Own. In het programma, gepresenteerd door comedian James Corden, nemen sporters en comedians het tegen elkaar op in een sportieve uitdaging. De eerste 12 seizoenen van het populaire programma werden in een studio opgenomen, maar voor seizoen 13 gaat het programma op Europese toer langs verschillende sport-evenementen. De Arno Wallaard Memorial is één van die evenementen. Op 20 en 21 april strijkt een team van producers, cameramensen, geluidsmensen, stylisten en Engelse bekendheden neer in Meerkerk. 

De sporters die hun Alblasserwaardse wieler-uitdaging aangaan, zijn Andrew Flintoff, jarenlang één van de voortrekkers van het Engelse cricket-team, ex-Liverpool-spelers Jamie Redknapp en John Barnes en Everton-speler Tom Davies. De filmploeg van in totaal 50 man, bestaat uit mensen die voorheen het wereldberoemde programma Top Gear opnamen. Ze komen met tal van camera’s en drones. Dat belooft dus spectaculaire beelden op te leveren van het gebied tussen de Lek en de Merwede. 

Het 13e seizoen van A League Of Their Own zal later dit jaar op het Engelse Sky 1 worden uitgezonden. 

Foto: © Sportfoto

 Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl