Nina Kessler hoopt met Hitec op een wonder

Vrijdag 18 mei 2018

Women - Dat Team Hitec Products een financiële injectie nodig heeft om het seizoen af te maken heeft ook Nina Kessler zich aangetrokken.

"Natuurlijk moet ik verder kijken, ik ben professional, maar ik wil helemaal niet kijken naar volgend jaar, heb het in deze ploeg super naar mijn zin" laat Nina Kessler, die onlangs vijfde werd in de 7-Dorpenomloop Aalburg, haar sociale hart spreken."‘Het is gewoon een domper, maar aan de andere kant is het weer gaaf om te zien dat de saamhorigheid in het team groot is. De ploegleiding (manager Karl Lima, DR) heeft gezegd ons en het personeel op te vangen, wil ons doorbetalen, we staan immers onder contract. We moeten het nu doen met de inkomsten uit de koers. Een aantal Europese koersen zijn vanwege de hoge kosten afgezegd, maar we hebben wel drie mooie etappekoersen in China gereden omdat deze werden gesponsord. Al met al is het een onstabiele toekomst."

Crowdfunding

"Ik wil ook niet weg bij de ploeg" gaat Nina Kessler, die eerder uitkwam voor onder meer Dolmans Landscaping Team, Boels-Dolmans en Lensworld-Zannata verder. "Zij hebben mij geholpen toen ik in de problemen zat, en ik wil hen op mijn beurt niet in de steek laten. Het is moeilijk, Hitec is mijn baas. We zijn onlangs met het hele team, rensters, ploegleiding, verzorgers en mekaniekers zelfs een crowdfunding gestart om te redden wat er te redden valt. Iedereen draagt zijn steentje bij. Hitec is een Noorse onderneming waar het economisch wat minder gaat en daarmee ook de subsponsors meeneemt. Hitec is voor mij geen bedrijf, maar een tweede familie." Manager Karl Lima liet eerder weten partners nodig te hebben om het seizoen af te kunnen maken en de toekomst van het Noorse vrouwenwielrennen te steunen. "Het is hopen op een wonder’, aldus Nina Kessler."  (Dan Rolandus)

 


Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl