Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Gunnewijk kan bijtekenen bij Orica-AIS

Donderdag 01 augustus 2013

Women - Loes Gunnewijk heeft een aanbieding op zak om haar Australische avontuur bij Orica-AIS te verlengen, maar weet nog niet of ze daarop ingaat. Er zijn namelijk ook andere teams geïnteresseerd in de voormalig Nederlands kampioene op de weg uit Zwolle.

“Ik heb het heel goed naar mijn zin bij Orica, maar ben er nog niet uit of ik bij ga tekenen. Momenteel zet ik alle zaken op een rij, maar daar neem ik gewoon even de tijd voor.” Van stoppen is nog zeker geen sprake, aldus de 32-jarige renster die vorig jaar met winst in de Omloop Het Nieuwsblad een voortvarende start bij haar huidige ploeg kende. Dit jaar was ze tweede op het NK Tijdrijden en vaker in de rol van wegkapitein actief.

Veel voldoening

"Nee, men is voorlopig nog niet van mij af. Ik haal nog altijd veel voldoening uit het fietsen en kan goed mee komen. Over stoppen denk ik nog zeker niet na.” Gunnewijk reed altijd in Nederlandse dienst  bij Ondernemers van Nature, Flexpoint en Nederland Bloeit. Begin 2012 koos ze voor de toen nieuw opgerichte Orica-formatie, die als doel heeft jong Australisch talent op te leiden onder begeleiding van ervaren Europese rensters.

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl