Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Veneberg en De Vries in directie KNWU

Dinsdag 22 mei 2018

Elite men - Thorwald Veneberg en Margo de Vries vormen met ingang van 1 juli 2018 de nieuwe directie van de KNWU. Daarmee volgen zij Vincent Luyendijk op, die hetzelfde moment de KNWU na twee jaar gaat verlaten.

Thorwald Veneberg (40) zal de rol van algemeen directeur op zich nemen met als specifiek aandachtsgebied Algemene Zaken en Sport.  De oud-beroepsrenner werkt sinds 2008 bij de KNWU en is momenteel bondscoach op de weg. Eerder was hij Technisch Directeur. Margo de Vries (31) wordt adjunct directeur met als specifiek aandachtsgebied Innovatie en Organisatieontwikkeling. De Vries werkt sinds 2012 bij de KNWU op het gebied van Strategie & Organisatieontwikkeling.

Veneberg:  “Na mijn werk als technisch directeur en bondscoach is dit een hele mooie stap. Samen met Margo en het team werken aan het verder brengen van de wielersport, vanuit een bond die bij deze tijd past."

Ook De Vries is enthousiast: "Het is een prachtige kans om deze rol te mogen vervullen. We gaan de ingezette koers ‘Kansen, van hier tot Tokio', doorzetten. En alle nieuwe ontwikkelingen in de wielersport benutten om onze toppositie verder uit te bouwen én - samen met onze partners - wekelijks honderdduizenden fietsers plezier aan hun sport te laten beleven.” 

Foto: © Sportfoto Thorwald Veneberg

 



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl