Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Grasman plaatst zich ondanks blessure voor NK

Woensdag 30 mei 2018

Elite men - Remco Grasman start ook dit jaar op het Nederlands kampioenschap tijdrijden. Hoewel de voormalig kampioen bij de elite-zonder-contract met een heupblessure kampt, werd hij dinsdag districtskampioen in oost en plaatste hij zich voor de nationale titelstrijd in Bergen op Zoom

Grasman brak in februari zijn heup en kreeg vervolgens met complicaties af te rekenen. Hij beweegt zich voor met een kruk als hij aan het lopen is en had wat hulp nodig om op de hoogste trede van het podium te komen, maar toch bleef hij Robin Lowik (Krush-IJsselstreek) zeven tellen voor. "In een snellere tijd dan vorig jaar" constateerde hij tevreden.

Blij was hij ook dat hij -wellicht voor het laatst - mee kan doen aan het NK",Ik zou graag nog eens nationaal kampioen worden. Vorig jaar was ik niet fit op het NK, bleek ik later een longembolie onder de leden te hebben. Dit jaar hoop ik gezond aan het vertrek te staan en nog eens voor de titel te kunnen gaan.

Met het oog op de topcompetitietijdrit in Emmen van 20 juni legde De Volharding de inwoner van Flevoland vast. "Ik hoop daar de beste clubrenner te worden."

Foto: © Sportfoto-Dick Soepenberg



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl