Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Van der Breggen:"blijf bij Boels-Dolmans"

Vrijdag 22 juni 2018

Women - Anna van der Breggen heeft haar contract bij Boels-Dolmans verlengd.

De Olympisch kampioene zal nog twee jaar onderdeel uitmaken van het team en tot en met 2020 de Boels-Dolmans-kleuren vertegenwoordigen.

Van der Breggen is daarmee de tweede Nederlandse renster die bijtekent bij het team, nadat wereldkampioene Chantal Blaak haar contractverlenging tijdens de ploegpresentatie in januari bekendmaakte.

Voor team manager en ploegleider Danny Stam was het geen moeilijke keuze om de meest indrukwekkende renster van haar generatie een contractverlenging aan te bieden.

“Anna is niet alleen een heel getalenteerde renster, ze is ook een echte team player en een grote aanwinst voor ons team als persoon,” zegt Stam. “Als je de mogelijkheid hebt om de sterkste renster uit het peloton langer bij je ploeg te houden, dan denk je geen twee keer na.” 

 “Ik ben blij met het getekende contract bij Boels-Dolmans,” zegt Van der Breggen. “Deze ploeg, met fantastische mensen en enthousiaste sponsoren, helpt ons in alles om zo goed mogelijk te zijn in wat we doen. Ik voel me dan ook thuis bij Boels-Dolmans en hoop de succesreeks op deze manier ook de komende tijd weer voort te kunnen zetten.”

Foto: © Sportfoto

 

 

 



Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl