Kijk ook eens op

Volg onsVan Poppel gokt en verliest in Hamburg

Zondag 19 augustus 2018

Elite men - Elia Viviani heeft de EuroEyes Cyclassics in Hamburg gewonnen. Er wisten zich geen Nederlanders te mengen in de sprint voor de podiumplaatsen.

Danny van Poppel mengde zich net als Sonny Colbrelli in een uitvalspoging, maar die strandde in de laatste tien kilometer.

Ploegleider Merijn Zeeman van LottoNL-Jumbo was erg blij met het optreden van zijn ploeg vandaag. “Het plan was om de koers hard te maken in de finale en dan met Danny aan te vallen op de Waseberg. De jongens hebben dan ook het initiatief genomen en perfect werk geleverd om de vroege vlucht in te lopen en Danny in een goede positie aan de Waseberg te laten beginnen. In een kleinere groep heeft hij toch meer kansen dan in een massasprint tegen mannen als Viviani. Helaas was er snel controle van ploegen als Bora en QuickStep waardoor ze ingelopen werden. Het was voor ons het perfecte scenario. Danny had nog de benen om te sprinten, maar een valpartij van Ackermann voorkwam dat. Ik ben trots op hoe de ploeg gereden heeft. Na een mindere Ronde van Polen is dit voor Danny zelf ook de bevestiging dat het de goede kant op gaat richting de Vuelta.”Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl