Knetemann en vier anderen naar Parkhotel

Maandag 03 september 2018

Women - Roxane Knetemann, Sofie de Vuyst, Janine van der Meer, Femke Markus en Sylvie Swinkels komen Parkhotel Valkenburg versterken in 2019.

Van het huidige team blijven Lorena Wiebes, Esther van Veen, Nina Buijsman, Marit Raaijmakers, Meike Uiterwijk Winkel, Anne de Ruiter en Belle de Gast actief voor de formatie.

Daarmee verdwijnen Chanella Stougje (Hitec), Ilona Hoeksema, Natalie van Gogh, Amy Roberts en Hannah Solovei bij de ploeg.

"We hebben dit jaar een professionalisering ingezet, die we verder gaan uitbouwen. We waren altijd een grote familie waarbij het sociale ook heel belangrijk was. We willen dat gevoel wel enigszins behouden, maar toch ook een stap maken. Met Lorena Wiebes hebben we een sterke renster voor de nabije toekomst, die al een geweldig jaar kende, en waar we meer successen mee hopen te behalen. Maar verder zitten er meer groeimogelijkheden in deze groep. We blijven inzetten op opleiding, ik denk dat een groot deel van de huidige Nederlandse rensters ooit bij ons gereden heeft" zei ploegleider Raymond Rol dit weekend.

Knetemann komt over van Alé Cipollini, Janine van der Meer kende een succesvol seizoen bij HealthMate, Femke Markus reed voor de NWV Groningen en Sylvie Swinkels is nu nog juniore.

Er zullen nog drie rensters bij komen.

Foto: © SportfotoEerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl