Ploeg Vos gaat verder als CCC

Donderdag 06 september 2018

Women - Vanaf 2019 is CCC Shoes and Bags de nieuwe hoofdsponsor van de huidige WaowDeals-vrouwenformatie van Marianne Vos.

Er is een overeenkomst voor drie jaar met een optie van nog eens twee jaar.  Teammanager Eric van den Boom is blij met de ontwikkeling. “We krijgen een Poolse sponsor en naamgever, maar behouden onze identiteit en structuur waarmee we al vele jaren succesvol zijn in het vrouwenwielrennen. De wortels van de ploeg blijven dus in vruchtbare, Nederlandse aarde. Wel zal de ploeg een internationaal karakter krijgen met een mix van toprensters en aanstormende talenten, iets waar de ploeg groot mee is geworden. Op dit moment zitten contractbesprekingen in een afrondende fase.”

Eerder al werd duidelijk dat CCC vanaf 2019 actief is op WorldTour-niveau bij de mannen. Teammanager Van den Boom: “Onze ploeg wordt in feite de vrouwentak. De look and feel van beide zullen gelijk zijn. En waar mogelijk gaan we voor synergie. Hoe we maximaal van elkaar kunnen profiteren, moet zich nog uitkristalliseren. De komende tijd gaan we in gesprek met onze nieuwe collega’s om te zien wat mogelijk is.”Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl