Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Sissy van Alebeek gaat opleiden bij WV Schijndel

Donderdag 13 september 2018

Women - Voormalig Nederlands kampioene Sissy van Alebeek gaat aan de slag bij de WV Schijndel. Zij wordt assistent ploegleidster bij de junior-vrouwen.

 “Ik was op zoek naar een assistent ploegleidster”, aldus ploegleider Angelo van Melis. “Ik ken Sissy al sinds mijn jeugd en mijn voorkeur ging uit naar een dame die zelf had gekoerst en de meeste wedstrijden zelf ooit heeft gereden zodat er ervaring en parcourskennis bij komt. Parcourskennis mis ik in nu de wedstrijden. Verder is Sissy een renster geweest die het maximale uit haar carrière heeft gehaald door haar inzicht in de koers en haar fanatisme. Met daarbij haar achtergrond als ploegleidster is het voor mij de ideale combinatie om deze functie te vervullen.”

“In het voorjaar maakte ik via mijn werk TUI Sports op Mallorca voor het eerst kennis met deze groep”, geeft Sissy aan. “WV Schijndel was hier op trainingskamp en via mijn werk bij TUI Sports verzorgde ik de reis. Vanaf toen ben ik deze dames fanatieker gaan volgen en medio juli vroeg Angelo of ik interesse had om samen met hem de junior-vrouwen te begeleiden. Na een eerste gesprek merkte ik direct dat ik zeer enthousiast was en dat het een fijne groep is om mee gaan te werken. Dus ik wil graag mijn bijdrage leveren aan dit project door mijn kennis te delen en ze voor te bereiden op de overstap naar de elite-vrouwen.”



Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl