Kijk ook eens op

Volg onsBoy van Poppel, Maurits Lammertink, Justin Timmermans naar Roompot

Donderdag 04 oktober 2018

Elite men - Boy van Poppel en Maurits Lammertink rijden in 2019 voor Team Roompot-Charles.

Beide renners komen nu nog uit op WorldTour-niveau. Van Poppel was jaren een vaste waarde bij Trek-Segafredo, Lammertink reed de afgelopen twee seizoenen voor Katusha-Alpecin.

De laatste reed eerder overigens al voor de formatie van Michael Zijlaard.

Ook Justin Timmermans wordt volgend seizoen prof bij Roompot - Charles Cycling Team. De 22-jarige Nederlander houdt van slecht weer en de voorjaarsklassiekers. Hij wil komend jaar vooral groeien en zijn motor ontwikkelen. De pas 22-jarige Justin Timmermans (° 25/09/1996) zat het voorbije seizoen bij Delta Cycling Rotterdam. Daarvoor reed hij twee jaar in dienst van het eveneens continentale Baby-Dump Cyclingteam. De Overijsselaar is klaar voor de volgende stap in zijn wielerloopbaan: "Ik ben een jonge renner die constant presteert. Ik mis misschien hier en daar een uitschieter het voorbije jaar, maar er zit nog wel veel marge op.”

Naast van Poppel en Lammertink, werd ook Justin Timmermans (22) aangetrokken. Zo komt het aantal renners voor volgend seizoen op achttien en is de kern rond. Algemeen manager Michael Zijlaard: “We hebben de laatste weken hard moeten werken met het team, maar we zijn trots en tevreden met wat er nu staat. We zullen beschikken over een uitgebalanceerde ploeg met veel ervaring en jongens die uit de WorldTour komen aangevuld met jong talent en mannen die opgeleid zijn bij Veranda’s Willems – Crelan en Team Roompot. We zijn klaar voor 2019.”

Foto: © SportfotoEerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl