Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Zwaluwen-Almelo en OWC bundelen krachten

Vrijdag 19 oktober 2018

Elite men - In 2019 gaat een gezamenlijk team van De Zwaluwen Almelo en OWC Oldenzaal de weg op. Hoofdsponsors Löwik Meubelen en VIRO prijken beiden op het shirt.

De Almelose vereniging wilde perspectief voor hun junioren, waarmee men dit jaar het NCK voor B-teams won, bij hun overstap naar de beloften. De OWC keerde al eerder terug met een elite/beloftenteam, maar zocht versterking in de breedte.

Teammanager Hans Rekers:. “Ik denk dat het voor jonge renners heel belangrijk is om vanaf de junioren eerst voor een clubteam in de eigen regio te rijden, waar je de ruimte krijgt om je te ontwikkelen. We zullen in bepaalde wedstrijden in de clubcompetitie en – als we er mogen rijden – de Ster van Zwolle en de Ronde van Overijssel zeker onze sterkste ploeg opstellen. Maar alle coureurs krijgen een mooi wedstrijdaanbod. Via Ten Tusscher krijgt iedereen een fiets, er is een professionele trainer, de omkadering staat. Eigenlijk hebben we het als clubteam heel goed voor elkaar. Ik verwacht dat de uitstraling van ons team nog meer Twentse renners terug naar de eigen regio zal lokken.”

Minder goed nieuws van het vrouwenteam van de OWC. Die houdt na drie jaar op te bestaan.

Foto: © CyclingOnline.nl



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl