Kijk ook eens op

Volg onsMartijn Budding naar BEAT Cycling Club

Dinsdag 23 oktober 2018

Elite men - Martijn Budding rijdt komend jaar voor BEAT Cycling Club. De ooit bij het Rabobank Development Team opgeleide renner reed dit seizoen nog voor Roompot.

Martijn Budding (23) komt over van Roompot-Nederlandse Loterij, waar hij liet zien een renner met veel potentie te zijn. Zo reed hij dit jaar onder andere naar een top 10-plaats in het algemeen klassement van de Baloise Belgium Tour. Budding komt uit dezelfde school als Piotr Havik, het Rabobank Development Team. Naast wegrenner was Budding ook actief in het veldrijden, waar hij als belofte als eens 2de werd op het WK in Louisville (Verenigde Staten). 

Na twee jaar op Pro-Continentaal niveau maakt Budding de stap naar het Continentale niveau. Een keuze die hij maakte om zich als renner verder te ontwikkelen: “BEAT reed vorig jaar een heel mooi programma, wedstrijden waar ik mezelf wil laten zien en voor mijn eigen kansen wil gaan en waar het ook echt telt als je een goed resultaat behaalt. Ik zie dit als een kans om mezelf nu te bewijzen en te laten zien wat ik waard ben als een van de speerpunten in de ploeg. Ook heb ik veel vertrouwen in de organisatie en het begeleidingsteam, en hoop samen met de ploeg weer een grote stap vooruit te zetten volgend jaar.”

Ook de Belg Guillaume Seye komt over naar BEAT.

Foto: © Sportfoto

 

 
 


Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl