Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Vaanhold ploegleider Sensa Kanjers voor Kanjers

Maandag 12 november 2018

Elite men - Han Vaanhold keert terug in het wielerpeloton. De opleider van vele wielertalenten gaat aan de slag bij Sensa-Kanjers voor Kanjers.

De ploeg hoopt enkele meerdaagse wedstrijden aan het programma toe te voegen en ziet daarbij een rol weggelegd voor de ervaren ploegleider. 

Hij zal in eerste instantie alleen actief zijn in buitenlandse etappekoersen. “Het is altijd een uitdaging om de begeleiding rond te krijgen voor meerdaagse koersen. Han gaf aan dat hij hierbij graag een rol wil spelen. Etappekoersen zijn heel waardevol voor het opleiden van jong wielertalent, een van de speerpunten van onze ploeg. We zijn ook blij dat we binnen onze ploeg zijn jarenlange ervaring in kunnen zetten.” 

Han Vaanhold was jaren succesvol met teams als Giant, Lowik-Tegeltoko en Team Piels. Bij het laatste team stapte hij op na een verschil van mening over de toekomst van de ploeg. Vaanhold was nog even in beeld bij MonkeyTown, maar dat avontuur ging niet door.

De ploegleider uit Haaksbergen had talenten als Robert Gesink, Bram Tankink, Maurits Lammertink en Bert-Jan Lindeman onder zijn hoede. Bij zijn nieuwe team komt hij oud-pupillen als Rens te Stroet en Jasper Hamelink tegen.

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl