Vrouwen Restore klaar voor nieuw seizoen

Dinsdag 13 november 2018

Women - De vrouwen van Restore kwamen voor het eerst bijeen met hun selectie voor 2019.

Sportcentrum de Viergang in Pijnacker was afgelopen weekeinde gastheer van de eerste bijeenkomst van de wedstrijdselectie 2019 van Restore Cycling. Naast twee pittige trainingen op zaterdag en zondag van zo’n 4 uur werden de rensters onder andere geïnformeerd over het wedstrijdprogramma 2019. De rensters krijgen een stevig programma voorgeschoteld met daarin opgenomen de clubcompetitie, topcompetitie en vele binnen-en buitenlandse UCI wedstrijden. Onder andere staan op het programma de Lotto Belgium Cup, Healthy Ageing Tour, BeneLadies Tour en diverse buitenlandse meerdaagse UCI wedstrijden. Ook kregen de rensters al een kijkje op het nieuwe door AGU ontworpen tenue waarin de ploeg komend seizoen zal rondrijden.

Onder leiding van hoofd ploegleiding Johan Mulder zullen Eef Franke, Peter Straver, Jos Jongerius en nieuwkomer Gino Bonemeijer de rensters in de diverse wedstrijden bijstaan. Als mechaniekers zijn aan de ploeg verbonden Milco van Haaften, Dave Helmink en Theo Miltenburg. Freddie Harinck neemt de verzorging van de rensters voor zijn rekening. Naast rensters die al voor de ploeg reden zijn er ook een aantal nieuwe rensters aan de selectie toegevoegd. In 2019 zullen voor de ploeg uitkomen: Kirsten Peetoom, Claudia Jongerius, Ilse Miltenburg, Dorien Geertsema, Ceylin del Carmen Alvarado, Marieke de Graaf, Gina Hofland, Gaby Gieskens, Inge Mostert, Daniela Trckova, Lisa Worner, Melissa van der Peet, Tjilde Bennis, Rikke Bak Dalgaard, Maaike Coljé, Minna Maria Mangas, Ida Sten, Elien Mercier, Liesbeth Milatz, Sanne Noorlander en Celine Klootwijk.

 Ook de junioren trapten dit weekeinde af voor het nieuwe seizoen. Onder leiding van Johan Mulder is het programma met de rensters, bestaande uit Anna van Wersch, Pam Schutten, Juliët Eickhof, Demi van Dijke, Jewel Paumen, Anoek Kuijpers en Tanja van der Drift bekend gemaakt. Mechanieker is Theo Miltenburg. Jos Paumen doet de verzorging.

Foto: © RestoreEerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl