Eva Buurman al op haar plek bij Boels-Dolmans (video)

Vrijdag 07 december 2018

Women - Voor Eva Buurman kwam een droom uit toen ze een contract ondertekende bij de nummer één van de vrouwenploegen: Boels-Dolmans. Ze kijkt er naar uit om te gaan koersen met rensters als Anna van der Breggen en Jolien D'hoore. Ze ziet het komende jaar als leerjaar en hoopt sterker te worden met het oog op de toekomst.

"Ik ben heel blij en trots dat ik bij deze ploeg twee jaar mag gaan rijden. Ik hoop mijn ploeggenotes te kunnen helpen en zelf sterker te worden om in de toekomst. Ik vind het lastig om te zeggen wat ik zelf al bereiken kan. Ik heb mezelf vorig jaar verbaasd door een aantal keer top 10 te rijden in WorldTour-wedstrijden, maar ik zal hier een andere rol krijgen. Ik hoop die zo goed mogelijk te vervullen."  

Met name in de heuvels wil ze haar mannetje staan. "Koersen in de Ardennen en in Limburg spreken me aan en die koersen liggen me goed. Met name de Amstel Gold Race is voor mij het meest speciaal, het is een thuiskoers, zeker ook nu de sponsoren van het team daar vandaan komen. Ik vind Limburg sowieso fantastisch, het terrein ligt me goed, dat helpt ook goed mee."

Foto en video: © CyclingOnline.nl



Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl