CCC-team Vos rijdt Tour Down Under

Vrijdag 14 december 2018

Women - De vrouwenformatie CCC - de opvolger van WaowDeals - heeft opnieuw de Women's Tour Down Under op het programma staan.

Het is de enige Nederlandse ploeg op de deelnemerslijst. De ploeg van Marianne Vos - de voormalig wereldkampioene staat zelf waarschijnlijk niet aan het vertrek - neemt het in de Australische vrouwenronde op tegen Mitchelton-Scott, Trek-Segafredo, Ale-Cipollini, Astana, BePink, Team Tibco, Rally Cycling Team, Doltcini-Van Eyck en enkele teams uit Australië en Nieuw-Zeeland.

De wedstrijden staan gepland voor 10 tot en met 12 januari. Ook rijdt men aan het einde van de maand in de  Cadel Evans Road Race. “De wedstrijden in Australië zijn geen doelen op zich,maar ze zijn wel ideaal om een stevige basis te leggen waarop we de rest van het seizoen kunnen bouwen. In de tijd tussen de twee koersen blijven we in Australië voor een trainingskamp met een deel van de selectie. De eerste belangrijke wedstrijden waar de voorbereiding zich moet uitbetalen, vinden in maart plaats”, zegt ploegleider Jeroen Blijlevens. 

Selectie:  Valerie Demey, Inge van der Heijden, Jeanne Korevaar, Evy Kuijpers, Marta Lach, Riejanne Markus, Ashleigh Moolman-Pasio, Pauliena Rooijakkers, Agnieszka Skalniak, Sabrina Stultiens, Marianne Vos. 

Foto: © CCC-Liv

FIETS EN TRICOT

 Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl