Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Van Aert per 1 maart in dienst van Jumbo-Visma

Dinsdag 18 december 2018

Elite men - Wout van Aert zal al per 1 maart deel uitmaken van de ploeg Jumbo-Visma. Hij tekende voor drie seizoenen.

"Ik denk dat ik vorig jaar mooie resultaten heb behaald. Daardoor zijn er gesprekken gekomen met verschillende teams", aldus Van Aert. "De interesse van Team Jumbo-Visma sprak me erg aan. Door omstandigheden zal ik de stap hogerop al in 2019 kunnen zetten. Het voelt goed dat ik die stap naar de WorldTour kan maken, want ik denk dat ik mezelf op dat niveau nog veel kan ontwikkelen."

Van Aert zegde zijn contract met Crélan op aan het begin van de veldritwinter en zag een fusie van zijn oude team met Roompot niet zitten. 

Manager Richard Plugge van Lotto-Visma wil Van Aert graag ontwikkelen tot een klassieke topper. "We hadden interesse in Wout voor 2020", zegt hij. “Alles is sneller gegaan en we kunnen hem al eerder verwelkomen in onze ploeg. Dat is heel mooi nieuws voor het team, want wij worden sterker. Hij is een megatalent en we hopen hem te ontwikkelen tot de klassieke topper die we allemaal in hem zien."

Vrijdag worden de nieuwe aanwinst en de rest van het team bij hoofdsponsor Jumbo in Veghel gepresenteerd aan pers en publiek.

Foto: © SportfotoEerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl