Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Vermeer ook in 2014 bij Cyclingteam Jo Piels

Donderdag 15 augustus 2013

Elite men - Tom Vermeer zal ook in 2014 uitkomen voor Cyclingteam Jo Piels. De 27-jarige renner uit Leusden is na Jochem Hoekstra, Koen Bouwman, Geert van der Weijst, Stefan Poutsma, Steven Lammertink en Jasper Hamelink de zevende renner van de ploeg die zijn contract heeft verlengd

Onlangs tekenden Stan Wijkel, Twan Brusselman, Tim Ariesen en Elmar Reinders al een contract bij de Continentale wielerformatie.

Vermeer begon dit seizoen aan zijn eerste jaar bij Cyclingteam Jo Piels. De renner uit Leusden kwam in 2011 uit voor het Belgische Continentale team Colba-Mercury en reed in 2012 voor het Duitse Nutrixxion Sparkasse, eveneens op het Continentale niveau. Het jaar 2013 begon Vermeer sterk met een derde plaats in de Beverbeek Classic. In de Tour du Loir et Cher e Provost in Frankrijk won Vermeer de vierde etappe nadat hij in de sprint afrekende met zijn Franse vluchtgenoot.

Zijn grootste overwinning boekte Vermeer in de Ronde van Overijssel. Op indrukwekkende wijze reed hij enkele kilometers voor het einde naar de kopgroep toe, waarna hij ze er in de sprint oplegde. Ook won hij dit jaar de Bürgerpreis der Stadt Gehrden en de Ronde van Barendrecht. Onlangs eindigde hij als tweede in het bergcriterium Berg en Terblijt en werd hij vijfde in het eindklassement van Kreiz Breizh Elites.

Foto (c) Sportfoto.



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl