Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Vier nieuwe namen voor ZZPR.nl-Orange Babies

Maandag 31 december 2018

Blog - ZZPR.nl-HanClean-Orange Babies versterkt zich voor komende winter met drie nieuwe aanwinsten. Isa Nomden (15, Hattem), Lisa van Helvoirt (16, Erp) en Joost Brinkman (15, Noordlaren) gaan bij de overstap naar de categorie junioren of junior-vrouwen in het shirt rijden van de formatie van manager Frank Groenendaal.

Joost Brinkman is enthousiast over zijn toekomstige ploeg. "Wat mij aanspreekt in dit team, is de professionaliteit en de hartelijkheid waarmee ik tot nu toe ben ontvangen. Ik hoop dat het begeleidingsteam mij in de toekomst verder kan helpen met mijn doelen en dat ik eventueel op latere leeftijd door kan stromen naar een profploeg. Ik kom het best tot mijn recht op fysiek zware rondjes, het liefst wat langzamer, maar technische rondes gaat mij ook best goed af. Ik ben goed in lopen, omdat ik heel lang ben (1 meter 92)."

Ook Lisa van Helvoirt kijkt uit naar de samenwerking. "In dit team spreekt de begeleiding mij aan en ik hoop komend seizoen nog meer te leren. Ik kijk terug op een mooi seizoen met als hoogtepunt de winst op het regiokampioenschap in Alphen. Een snel parcours zoals Amersfoort en Wierden ligt mij het beste. Als het doorgaat dat er wereldbekers voor de junioren vrouwen worden gereden, dan hoop ik geselecteerd te worden om een wereldbeker mee te mogen rijden."

Voor Isa Nomden is ZZPR.nl-HanClean-Orange Babies een volgende stap in haar ontwikkeling. "De begeleiding die men te bieden heeft lijkt mij heel erg fijn en ik denk dat het een super leuk team is om voor te mogen rijden. Op bosondergrond kom ik het beste tot mijn recht en ik vind het ook heel erg leuk om op modderige parcoursen te rijden. De meeste rondjes vind ik erg leuk, maar favorieten zijn toch wel Oostmalle, Dommelen/ Valkenswaard, Superprestige Gieten en de Kiremko Nacht van Woerden. Mijn doelen voor volgende winter zijn: kwalificatie voor het Europees Kampioenschap en podium op het Nederlands Kampioenschap."

Eerder trok de ploeg van manager Frank Groenendaal Danny van Lierop al aan. Groenendaal: "Als team hebben we de afgelopen jaren ons steentje bijgedragen aan de ontwikkeling van nieuw Nederlands crosstalent en we hebben al voor velen als springplank kunnen dienen richting het professionele veldrijden. Met deze nieuwe talenten zetten we dat traject verder. Het is niet voor niets dat veel beloftevolle crossers het een eer vinden om voor onze ploeg uit te mogen komen."

 


Eerder...

Blog Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl