Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Deense kroonprins te gast op WK veldrijden

Donderdag 17 januari 2019

Offroad - De Deense kroonprins Frederik bezoekt op zondag 3 februari het wereldkampioenschap veldrijden in Bogense. Dit evenement vindt voor de tweede keer plaats op Deense bodem.

"Het is ons een groot genoegen om de kroonprins ons parcours aan de kust te laten zien, die we met de Deense wielerbond, North Funen Businees en Tourism Association en Sport Event Denmark hebben ontworpen. Onze hooggeplaatste gast heeft het terrein bij Fyn al kunnen zien toen hij een testrit deed op het parcours van de Cross Triathlon wereldkampioenschappen op hetzelfde terrein. We zijn trots dit grote wielerevenement te mogen organiseren in Fyn"zegt Jakob Staun, business manager bij Sport Event Fyn.

Ook Per Olsesen is namens het zaken- en toerismeverbond verheugd. "Het bezoek van de kroonprins is van grote waarde voor ons evenement, maar het is ook een teken van waardering voor de streek Noord-Funen als een innovatief deel van Denemarken." 

Lars Lundov van Sport Event Denmark ziet ook het belang van het bezoek. "We zijn vereerd over zijn bezoek aan Bogense en het WK veldrijden. De kroonprins bezoekt frequent grote sportevenementen. Als IOC-lid is hij een grote promotor voor sport."

Foto: © Peter BrøggerEerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl