Parkhotel Valkenburg wil opvallen in 2019

Zaterdag 09 februari 2019

Women - Niet alleen met het nieuwe knalroze wielershirt maar ook met prestaties wil Parkhotel Valkenburg opvallen in het nieuwe wielerseizoen 2019.

Teammanager Esra Tromp wond er bij de ploegvoorstelling zaterdag geen doekjes om. "Onze ambitie is dit seizoen altijd om altijd zichtbaar te zijn, dat kan in een ontsnapping of dankzij een mooi resultaat zijn.Ik zou het mooi vinden als we laten zien waar onze krachten liggen. Als opleidingsteam hoop ik dat iedereen weer een sportieve stap kan zetten. Maar zeker is de ambitie er ook ook wedstrijden om te winnen. We hebben rensters die bergop kunnen rijden, klassieke types en rensters die goed kunnen sprinten."

Haar collega Raymond Rol gaf aan waar het verschil lag in vergelijking met vorig jaar. "Voorheen was het belangrijkste in dit team de gezelligheid, maar nu draait het ook om presteren. Toch is het nog altijd gezellig. Als je ziet hoe de meiden met elkaar om gaan, jong en oud, dan staat er echt een mooi team. We blijven een opleidingsteam, als al die meiden eind 2019 aanbiedingen krijgen is dat ook een compliment. Zeker als ze dan toch besluiten te blijven. We willen het unieke wat wij hebben verder uitbouwen. Als je talentvol bent, is het belangrijk niet te vroeg over te stappen. Je kunt bij ons alle wedstrijden rijden en hebt ook echt invloed op je ontwikkeling."

Rensters: Sophie de Boer, Fleur Nagengast, Nina Buijsman, Femke Markus, Roxane Knetemann, Lorena Wiebes, Sofie de Vuyst (Bel), Loes Adegeest, Meike Uiterwijk Winkel, Esther van Veen, Belle de Geest, Janine van der Meer, Sylvie Swinkels, Demi Vollering, Marit Raaijmakers en Ann-Sophie Duyck (Bel)

Foto: © Sportfoto/Dick Soepenberg

 Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl