Pit en Spoor voeren Adelaar Ladies Team aan in 2019

Maandag 04 maart 2019

Women - Winanda Spoor komt het Adelaar Ladies Team versterken, waar ook volgend jaar Annemarie Worst haar wegkilometers zal afwerken. Met Annet Pit bleef ook de onbetwiste kopvrouw van vorig seizoen.

Zij reed vorig seizoen al heel sterk, maar heeft dit jaar nog een stap gemaakt. Zeker de tweede helft van het seizoen reed Pit nagenoeg in elke wedstrijd waar ze startte  mee voor de prijzen. Tijdens het Nederlands Kampioenschap bij de dames reed ze  lange tijd prominent mee in de kopgroep en werd ze pas in de laatste twintig kilometer ingelopen. In de rondes van Markelo, Goor en in de klimomloop van Ulestraten in Limburg reed Pit  solo weg en wist zo te winnen.  Ook Inez Beijer en Michelle de Graaf wisten beide een wedstrijd te winnen.  

Met de steun van clubsponsor Merida Benelux rijden alle renster op een Merida Teamfiets laten rijden.  Winanda Spoor komt dit jaar het Merida ALCT versterken.  De oud-renster van Lensworld en WNT heeft al jaren ervaring in he vrouwenspeloton. Dit jaar zal het team ook deelnemen aan de Club/topcompetitie en de Healthy Ageing Tour.

Foto: © Sportfoto

Team: Annet Pit, Cornelie Smorenborg, Willemiek Meinders,  Judith Bloem, Nadia Stappenbelt, Michelle de Graaf, Tessa Paardekooper, Annemarie Worst, Winanda Spoor, Jolanda van de Einde, Eline van de Pol, Babette Buitenhuis, Yva Geluk, Aranka Berends en Iris van der KolkEerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl