Vos begint haar wegseizoen in Strade Bianche

Woensdag 06 maart 2019

Women - Marianne Vos rijdt zaterdag haar eerste wegwedstrijd van het seizoen 2019, haar veertiende seizoen bij de elite-vrouwen.

De Brabantse is voorzien in de Strade Bianche. Daar rijden ook onze landgenotes Pauliena Rooijakkers, Riejanne Markus en Jeanne Korevaar. Ashleigh Moolman en Agnieszka Skalniak maken de selectie van CCC-Liv compleet. 

" We starten met een sterke ploeg en hebben met Ashleigh Moolman Pasio en Marianne Vos twee troeven. Het is aan de andere rensters om hen zo goed mogelijk af te zetten in de finale. Daar, op de lastige stroken en pittige hellingen, wordt het verschil gemaakt/ “Ashleigh is in vorm. Dat hebben we allemaal kunnen zien in de Omloop Het Nieuwsblad. De Strade Bianche is echter meer op haar lijf geschreven, want deze koers is net wat lastiger. Wat we van Marianne kunnen verwachten, valt nu nog lastig te zeggen. De Strade Bianche is immers haar eerste koers. Ze heeft echter een heel goed trainingskamp in Spanje afgewerkt en wil zich zeker tonen" zegt Jeroen Blijlevens over de verwachtingen.

Foto: © SportfotoEerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl