Kijk ook eens op

Volg onsGerard Kemper koersdirecteur Noord-Holland

Donderdag 16 mei 2019

Elite men - Voormalig topamateur Gerard Kemper is de nieuwe koersdirecteur van de Beemster Kaas Profronde van Noord-Holland.

Gerard Kemper groeide op in het vissersdorp Volendam, maar woont inmiddels alweer 8 jaar in Zwaag. In het dagelijks leven is hij tegenwoordig werkzaam als ambulance chauffeur binnen de veiligheidsregio Noord - Holland Noord.  Vóór deze periode was hij een zeer verdienstelijk wielrenner. Winst in de Ronde van Drenthe, etappes in Olympia’s Tour en een bronzen plak op het WK ploegentijdrit prijken op zijn palmares.

Het seizoen van 1997 was zijn laatste jaar als wielrenner. Maar ook daarna is hij in de wielerwereld gebleven als soigneur van de nationale (vrouwen)ploeg, Rabobank, Blanco en Belkin.

Kemper: ‘De hele koers speelt zich af binnen mijn vroegere trainingsdomein, het lijkt mij daarom een extra leuke ervaring. Na een prachtige ‘wielerloopbaan’ waar ik met heel veel plezier op terug kijk, is deze rol als Koersdirecteur een prachtige bekroning. Ik kijk er dan ook naar uit om met deze professionele organisatie een prachtig weekend neer te zetten en persoonlijk zal ik mijn best doen de ronde een onvergetelijk succes te laten zijn."

De Beemster kaas Profronde van Noord Holland staat gepland voor 8 en 9 juni.

 Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl