Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Jos van Emden blijft jaar langer bij Team Belkin

Zondag 25 augustus 2013

Elite men - Jos van Emden rijdt ook volgend jaar voor het Belkin Pro Cycling Team. De 28-jarige Nederlander heeft een nieuw eenjarig contract ondertekend dat loopt tot het einde van 2014. De voormalig Nederlands kampioen tijdrijden heeft tegenwoordig vaak een dienende rol in de ploeg.

“Jos is sinds vorig jaar nauw betrokken bij de sprinttrein en heeft dit jaar bijna altijd met Theo Bos en Graeme Brown gereden”, aldus ploegleider Nico Verhoeven. “Hij heeft daar persoonlijk veel voldoening uitgehaald en met zijn hoge niveau heeft hij ons veel plezier gebracht. Hij is echt een vaste waarde geworden in de sprinttrein. We hebben hem hard nodig.”

Iets terug geven 

Van Emden is blij dat hij heeft kunnen bijtekenen. “Ik had wat andere opties, maar nadat ik vorig jaar niet echt goed reed en toch het vertrouwen kreeg, is het nu tijd om terug te geven. Ik voel me goed en gewaardeerd binnen deze ploeg. Ik heb me ontwikkeld tot een meerwaarde in de sprinttrein en wil mezelf nu ook gaan verbeteren in het bijstaan van de kopmannen in de klassiekers.”  

 



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl