Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Belkin stapt over op Bianchi

Maandag 26 augustus 2013

Elite men - De renners van Belkin rijden vanaf komend seizoen op Bianchi-fietsen. Het Italiaanse merk is vanaf 2014 technisch sponsor en official partner van de ploeg. De Nederlandse WorldTour-formatie is een contract voor twee jaar, met een optie tot enkele extra jaren, overeengekomen met Bianchi.

“Bianchi is een van de beroemdste fietsmerken van de wereld”, aldus Richard Plugge, General Manager van het Belkin Pro Cycling Team. “Ze hebben een prominente plaats in de geschiedenis van het wielrennen en gebruiken hun fantastische historie als fundament voor de toekomst. Bianchi past uitstekend bij Belkin. Ook zij hebben technische innovatie hoog in het vaandel staan. Als ploeg zijn we heel blij dat we ons met deze twee partners verder kunnen en mogen ontwikkelen.”

Bianchi zal de renners van het Belkin Pro Cycling Team de komende jaren voorzien van de betrouwbare Oltre XR.2 en de nieuwe exclusieve Infinito CV, uitgerust met de gepatenteerde Countervail Vibration Cancelling technology. Voor de tijdritten is Bianchi druk bezig met het ontwikkelen van een nieuw en zeer aerodynamisch frame, dat bij de start van het volgende seizoen gepresenteerd zal worden.

 
Foto (c). Sportfoto/George Deswijzen


Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl