Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Flens blijft jaar langer bij Team Belkin

Dinsdag 27 augustus 2013

Elite men - Het Belkin Pro Cycling Team heeft met Rick Flens overeenstemming bereikt over een nieuw contract. De Noord-Hollander heeft voor een jaar bijgetekend. Flens kreeg ook te horen dat hij geselecteerd is door zijn ploeg voor de WK-ploegentijdrit.

“Op de achtergrond is Rick een belangrijke kracht”, zegt ploegleider Nico Verhoeven, die Flens al mee maakte in de opleidinsgploeg van Rabobank. “Hij verzet bergen werk voor het team. Iemand als Rick heb je gewoon echt nodig in je ploeg. We waarderen hem zeer. Rick is op vele fronten inzetbaar." Flens is verheugd met zijn nieuwe contract. “Het is fijn dat de ploeg waardeert wat ik doe. Ik ben met veel van deze jongens opgegroeid. Er heerst een echt groepsgevoel binnen onze ploeg. Bovendien wordt iedereen nu volwassen en gaan we ook steeds meer zo rijden. Ik ben erg trots dat ik daar deel van uit mag blijven maken."

De afgelopen weken verlengde Team Belkin al de contracten met Paul Martens, Tom Leezer, Laurens ten Dam, Dennis van Winden, Graeme Brown en Jos van Emden. Nick van der Lijke (Rabobank Development Team) en Barry Markus (Vacansoleil-DCM) werden als nieuwkomer vastgelegd.  Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl