Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Organisatie trots op resultaat Ploegentijdrit Goeree

Maandag 02 september 2019

Elite men - Organisator John Roos was blij dat de ploegentijdrit voor de clubcompetitie op Goeree-Overflakkee nabij Melissant goed was verlopen.

‘’We hebben krap twee maanden de tijd gehad om de organisatie met alle betrokken partijen voor deze voor ons grote landelijke wedstrijd rond te krijgen, maar we hebben het met alle vrijwilligers en sponsors weer geflikt’’, sprak de medeorganisator zijn tevredenheid uit.

‘’Het parkoers was goed afgezet en er is niets gebeurd, ook wel eens fijn. Kortom, een perfect en geslaagd evenement.’’ John Roos wilde nog niet vooruitlopen op een volgende editie. ‘’Dit was een incidentele wedstrijd, die er naast al die andere wielerevenementen op Goeree-Overflakkee (Strandrace van Ouddorp, vier kleine strandraces in Ouddorp en Hellevoetsluis, MTB Alpe-Race Menheerse, koppelkoers, Ronde van Middelharnis en het DK-Tijdrijden, DR) eenmalig was bijgekomen. We zijn blij met de respons, dat iedereen tevreden was en men zelfs sprak over het feit dat er op dit parkoers gewoon een NK Masters zou kunnen worden gehouden. Maar we gaan nu intern eerst bekijken of het haalbaar is, want vergeet niet dat we bij elk evenement dezelfde vaste kern vrijwilligers moeten vragen of zij bereid zijn om te helpen, best een zware belasting.’’ (Dan Rolandus)Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl